بررسی Galaxy A35؛ یک میان‌رده خوش‌قیمت

گوشی Galaxy A35، میان‌رده جذاب و خوش‌قیمت شرکت سامسونگ به تازگی وارد بازارهای جهانی شده و در همین مدت کم با استقبال زیادی روبرو شده است. این گوشی با قیمت ۳۶۹ دلار از اغلب گوشی‌های میان‌رده دیگر برندها در این بازه قیمتی یک سر و گردن بالاتر است. نمایشگر زیبا، اسپیکرهای باکیفیت و چیپست قدرتمند باعث محبوبیت گوشی Galaxy A35 شده‌اند و ناگفته نماند دوربین‌های پیشرفته مهم‌ترین نکته قوت آن هستند.

طراحی و نمایشگر Galaxy A35

شرکت سامسونگ برای اولین بار در یک گوشی سری Galaxy A3x در پنل پشتی به جای پلاستیک از شیشه استفاده کرده است؛ در نتیجه Galaxy A35 دارای پنل پشتی بسیار زیباست و در مقایسه با گوشی‌های نسل قبلش زیباتر است. البته شیشه استفاده شده در پشت این گوشی نسبت به پلاستیک، چگالی بیشتری دارد و در نتیجه سنگین‌تر از A34 است.

فریم Galaxy A35 پلاستیکی است اما البته ظاهر ارزانی به این گوشی نمی‌دهد. هنگامی که از طراحی این گوشی حرف می‌زنیم باید به برجستگی لبه راست آن اشاره کنیم که کلیدهای پاور و صدا روی آن تعبیه شده‌اند؛ این برجستگی استفاده از گوشی را راحت‌تر می‌کند و باعث می‌شود با دکمه را فقط با لمس گوشی به راحتی پیدا کنید.

سایز گوشی نیز با گلکسی A34 یکسان است و مانند آن دارای ابعاد ۶.۳۷ x 3.07 x 0.32 inches می‌باشد. صفحه تخت این گوشی در گوشه‌ها انحنا دارد و سه دوربین پشتی این گوشی کمی بیرون‌زده هستند. همچنین گوشی Galaxy A35 در سه رنگ آبی یخی، یاسی و سورمه‌ای به بازار عرضه شده‌اند که رنگ‌هایی پرطرفدار هستند.

عملکرد نمایشگر گلکسی A35 در مقایسه با صفحه نمایش دیگر گوشی‌های میان‌رده حتی بین سامسونگ‌ها عالی است. نمایشگر جذاب ۶.۶ اینچی این گوشی از نوع آمولد بوده و دارای رزولوشن ۱۰۸۰ x 2340 پیکسل است. این نمایشگر هر تصویری را شفاف و زیبا نمایش می‌دهد.

گوشی Galaxy A35

اغلب ویژگی‌های نمایشگر A35 مانند A34 است اما دو تفاوت مهم با آن دارد؛ اولین تفاوت نمایشگر A35 با نمایشگر نسل قبلش مربوط به نرخ نوسازی متغیر آن است. این گوشی دارای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است که در برخی مواقع به صورت خودکار برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی به ۶۰ هرتز می‌رسد.

همچنین گوشی A35 مجهز به Gorilla Glass Victus+ است که از آن نمایشگر در برابر خراش و پاشش مایعات تا حد زیادی حفاظت می‌کند؛ در حالی که A34 دارای Gorilla Glass 5 است که در برابر خراش و پاشش مایعات ضعیف‌تر است.

همچنین صفحه نمایش این گوشی را حتی زیر نور شدید خورشید می‌توانید به خوبی ببینید. همان‌‌طور که می‌بینید نمایشگر گوشی Galaxy A35 هیچ ایرادی ندارد؛ در واقع صفحه نمایش این گوشی عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد و در برخی موارد مانند دقت رنگ از نسل قبلی‌اش A34 بهتر شده است (دقت نمایش گوشی A35 بسته به کالیبریشن از نقطه‌ای به نقطه دیگر متفاوت است).

یکی از نقاط ضعف گوشی Galaxy A35 مربوط به اسکنر اثر انگشت آن است که درون نمایشگر قرار دارد. این اسکنر اثر انگشت کمی کند است و حدود یک تا یک و نیم ثانیه طول می‌کشد اثر انگشت کاربر را شناسایی کند. البته اسکنر اثر انگشت این گوشی کاملا دقیق عمل می‌کند و هیچ خطایی در خوانش اثر انگشت کاربر ندارد.

دوربین‌های گوشی Galaxy A35

گوشی Galaxy A35 در بین گوشی‌های میان‌رده موجود در بازار دارای بهترین دوربین است. تصاویر خروجی دوربین‌های این بسیار باکیفیت هستند و هیچ شارپنسی ندارند. رنگ‌ها در تصاویر ثبت شده با دوربین‌های این گوشی بسیار شفاف و درخشان هستند.

سامسونگ دوربین اصلی گوشی Galaxy A35 به یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی مجهز شده است در حالی که A34 دارای دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی بود. همچنین این گوشی دارای یک دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و یک دوربین ماکروی ۸ مگاپیکسلی است که نسبت به نسل قبل تغییری نکرده‌اند.

اگرچه دوربین اصلی این گوشی ۵۰ مگاپیکسلی است که در نهایت خروجی آن، تصاویری ۱۲.۵ پیکسلی است؛ این امر به دلیل استفاده از فناوری ترکیب پیکسلی (pixel binning) در دوربین اصلی این گوشی است که در آن پیکسل‌های بزرگتر از پیکسل‌های کوچکتر ساخته می‌شوند و استفاده از فناوری ترکیب پیکسلی به جذب حداکثری نور کمک می‌کند.

گوشی Galaxy A35

در هر حال دوربین اصلی واید و ۵۰ مگاپیکسلی این گوشی در نور مناسب، عملکرد بسیار خوبی دارد. البته همان‌طور که گفتیم عکس‌های این دوربین دارای رزولوشن ۵۰ مگاپیکسلی هستند و البته در بخش تنظیمات می‌توانید به گزینه‌های ۲۵ و ۵۰ مگاپیکسلی سوییچ نمایید. عکس‌های دوربین اصلی A35 از کیفیت بالا، دقت در جزییات و داینامیک رنج مناسب برخوردارند و در آن‌ها رنگ‌ها کاملا واقعی هستند.

دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی گوشی Galaxy A35 تقریبا کیفیتی مشابه دوربین اصلی دارد و در شرایط نوری معمولی، عملکرد قابل قبولی دارد. عکس‌های این دوربین ۸ مگاپیکسلی دارای شارپنس و داینامیک مناسبی هستند و رنگ‌ها را با تناژی گرم نمایش می‌دهند.

عکس‌هایی که با این دوربین ثبت میشن جزئیات، شارپنس و داینامیک رنج خوبی دارند و رنگ‌هایی طبیعی و گاهی با تناژ گرم‌تر از حالت عادی رو ازش انتظار داریم. متاسفانه خبری از فوکوس اتوماتیک روی این سنسور نیست و باید فوکوس رو به طور دستی تنظیم کنید. ولی ارزش وقتی که براش می‌ذارید رو داره و عکس‌های زیبایی رو تو بازه قیمتی خودش ثبت می‌کنه.

دوربین ماکروی گوشی A35 دارای یک سنسور ۵ مگاپیکسلی است که عملکردی قابل قبول دارد. دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی هم می‌تواند عکس‌های پرتره با کیفیت مناسبی را ثبت کند.

نرم افزار و سخت افزار Galaxy A35

گوشی Galaxy A35 با جدیدترین نسخه اندروید و رابط کاربری One UI 6.1 به بازار ارائه شده است. همچنین در این گوشی از آخرین نسخه One UI استفاده شده است که همان نسخه‌ به کار رفته روی پرچمدار سری S24 می‌باشد. البته در این گوشی گلکسی AI جدید سامسونگ به کار نرفته است.

گوشی فوق چهار سال آپدیت‌های سیستم عامل اصلی و پنج سال پچ‌های امنیتی را دریافت می‌کند. برخی از نوآوری‌های قابل توجه One UI 6 که در این گوشی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید شامل پنل سریع با طراحی جدید، نمایش بهتر اعلان‌ها، برنامه دوربین بهبود یافته و ابزارهای ویرایش قدرتمندتر می‌باشد.

گوشی گلکسی A35 مجهز به تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ (۵ نانومتری) می‌باشد که شرکت سامسونگ قبلا در گوشی پرچمدار A54 از آن استفاده کرده است. استفاده از این تراشه در این گوشی باعث می‌شود بازی‌هایی مانند League of Legends Wild Rift روی آن با تنظیمات بالا اجرا شوند.

گوشی Galaxy A35 با دو گزینه ذخیره‌سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت به خریداران عرضه می‌شود و حافظه داخلی آن از نوع UFS 3.1 است. البته در این گوشی امکان افزایش فضای ذخیره‌سازی تا ۱ ترابایت با کارت microSD وجود دارد.

عمر باتری و سرعت شارژ Galaxy A35

گوشی Galaxy A35 مجهز به بتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی از نوع لیتیوم یونی است که شرکت سامسونگ با برخی به‌روز رسانی‌ها در نمایشگر و نرم‌افزار موفق به بهبود عملکرد آن شده است. باتری این گوشی با استفاده معمولی می‌تواند حدود یک روز شارژدهی داشته باشد و حتی در انتهای یک روز ۲۰ تا ۳۰ درصد شارژ خواهد داشت.

این گوشی از فست شارژ ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند و شارژ کامل باتری آن حدود یک ساعت و نیم طول می‌کشد. گلکسی A35 جزو گوشی‌های اقتصادی است در نتیجه در آن خبری از قابلیت شارژ بی‌سیم نیست. البته در این گوشی می‌توانید از قابلیت شارژ معکوس با سیم برای شارژ کردن هندزفری بی‌سیم یا بقیه اکسسوری‌ها استفاده کنید.

در مجموع اگر به دنبال یک گوشی میان‌رده با دوربین‌های عالی برای عکاسی و فیلمبرداری حرفه‌ای هستید، بهتر است به سراغ A35  بروید. از طرف دیگر قابلیت‌هایی مانند نمایشگر باکیفیت، اسپیکرهای قوی و باتری با قابلیت شارژدهی طولانی مدت باعث می‌شود این گوشی، انتخابی عالی بین میان‌رده‌ها باشد.

من زینب نثار هستم جامعه‌شناسی خوندم و خیلی تصادفی به دنیای تولید محتوا وارد شدم. حالا عاشق نوشتن هستم و از اینکه توی کارم هر روز چیز جدید یاد می‌گیرم لذت می‌برم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

جدول مقایسه