چگونه اندروید گوشی را ارتقا دهیم؟

اندروید (Android)، نوعی سیستم عامل گوشی موبایل است که توسط شرکت گوگل توسعه پیدا کرده است. سیستم عامل موبایل اندروید، بر پایه نسخه‌ای اصلاح‌شده‌ای از هسته لینوکس و دیگر نرم‌افزارهای متن باز طراحی شده است. اندروید از سال ۲۰۱۱ رایج‌ترین سیستم عامل موبایل بوده و از سال ۲۰۱۳ نیز پرکاربردترین سیستم عامل تبلت‌ها محسوب می‌شود و البته از سال ۲۰۱۷ نیز پرکاربردترین سیستم عامل در تبلت‌ها بوده است.

آپدیت و ارتقای اندروید یکی از دغدغه‌های جدی بیشتر کاربران است که کار سختی نیست اما برخی افراد نمی‌دانند چگونه باید آن را انجام دهند. در صورتی که می‌خواهید اندروید گوشی یا تبلت خود را ارتقا دهید اما روش آن را نمی‌دانید در این مطلب با ما همراه باشید. در این مقاله با ارتقای اندروید بیشتر آشنا می‌شوید و روش آپدیت آن را یاد می‌گیرید.

اهمیت ارتقا و آپدیت اندروید

ارتقا و آپدیت سیستم عامل اندروید، یکی از مهم‌ترین عواملی است که باعث می‌شود که سیستم عامل گوشی شما روز به روز بهبود یابد. در واقع شرکت گوگل همواره سیستم عامل اندروید را به‌روز رسانی کرده و نسخه‌های آپدیت شده آن را به کاربران ارائه می‌کند. گوگل هر سال یک آپدیت جدید را برای اندروید منتشر می‌کند که این به‌روز رسانی شامل تغییرات جامعی می‌شود.

در کنار آپدیت‌های جامع و کلی، آپدیت‌های کوچکی نیز برای از بین بردن باگ‌های خاص و افزایش ضریب امنیت عرضه می‌شوند. همچنین زمانی که یک آپدیت جدید توسط گوگل منتشر می‌‌شود، برخی از دستگاه‌های رده بالایی که چندی قبل معرفی شده‌اند، می‌توانند از به‌روز رسانی جدید استفاده کنند. به عنوان مثال گوشی گلکسی اس ۷ سامسونگ به صورت پیش‌فرض از اندروید ۶ مارشمالو بهره‌مند است اما از امکان به‌روزرسانی اندروید ۷ نوقا برخوردار می‌باشد.

روش ارتقای اندروید

نسخه‌های مختلف اندروید

نسخه آلفای اندروید در دسامبر سال ۲۰۰۸ و نسخه بتای آن نیز در فوریه ۲۰۰۹ عرضه شدند؛ نسخه‌های Cupcake، Donut، Eclair اندروید نیز به ترتیب در آوریل، سپتامبر و اکتبر ۲۰۰۹ منتشر شدند. در ادامه نسخه‌های Froyo و Gingerbread در سال ۲۰۱۰ منتشر و نسخه‌های Honeycomb و Ice Cream Sandwich نیز در ۲۰۱۱ عرضه شدند.

شرکت گوگل در فاصله ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۰ نیز هر سال نسخه به‌روز شده اندروید را به کاربران ارائه کرد که غیر از نسخه Q و نسخه R بقیه نام خوراکی‌های مختلف را دارند.

مزایای ارتقا اندروید گوشی

 ارتقا و به‌روز رسانی گوشی اندروید مزایای مختلفی برای کاربران دارد که مهم‌ترین آن‌ها را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • امنیت بیشتر

 امنیت گوشی، یکی از دغدغه‌های جدی کاربران اندروید است و هکرها در صورت نفوذ به برنامه‌های روی گوشی کاربران به اطلاعات شخصی آن‌ها دسترسی خواهند داشت. از طرف دیگر کاربران با هر بار آپدیت و ارتقای اندروید خود بر روی گوشی‌شان، از امنیت بیشتری بهره‌مند خواهند بود.

  • کارآیی بالاتر

یکی دیگر از مزایای مهم آپدیت سیستم عامل اندروید، بهره‌مندی از عملکرد پیشرفته است. در واقع توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها به صورت دوره‌ای بازخوردهای کاربران را دریافت می‌کنند و مشکلات و باگ‌های عملکردی اندروید را رفع می‌کنند.

  • افزایش سرعت

افزایش سرعت، دیگر مزیت ارتقای سیستم عامل اندروید گوشی است. در واقع با آپدیت سیستم عامل اندروید، سرعت اجرای برنامه‌ها در گوشی شما بیشتر می‌شود و دیگر کمتر شاهد کندی یا هنگ کردن آن خواهید بود.

روش ارتقای اندروید

روش‌های مختلف ارتقای اندروید

برای آپدیت و ارتقای اندروید، روش‌های مختلفی وجود دارد که رایج‌ترین این روش‌ها عبارتند از:

  • ارتقای اندروید به روش خودکار یا OTA

به‌روز رسانی و ارتقای سیستم عامل اندروید با روش OTA، یکی از روش‌های کاربردی و رایج برای آپدیت اندروید گوشی محسوب می‌شود. به طور کلی OTA مخفف عبارت انگلیسی Over The Air می‌باشد که کاربر اندروید از طریق ارتباط بی‌سیم ارائه شده توسط کمپانی منبع و بدون نیاز به لوازم جانبی خاصی می‌تواند از آن استفاده نماید. برای استفاده از آپدیت اندروید با روش OTA فقط کافی است از طریق شبکه وای فای یا موبایل دیتا به اینترنت متصل باشید.

اگر قابلیت Over The Air در گوشی شما فعال نباشد باید به روش زیر عمل کنید تا بتواند در دستگاه‌تان اجرا شود:

۱.ابتدا به قسمت تنظیمات یا Setting در گوشی اندرویدی خود بروید.

۲. پس از باز شدن صفحه تنظیمات، روی گزینه به‌روز رسانی نرم‌افزار یا Software Update کلیک کنید. با اسکرول کردن به پایین صفحه می‌توانید گزینه Software Update را پیدا کنید.

۳. در این مرحله صفحه‌ای با عنوان Auto download over wifi ظاهر می‌شود. با انتخاب گزینه مربوطه در این بخش، آپدیت خودکار اندروید به حالت فعال تبدیل می‌شود. ‌در نتیجه با ارائه نسخه جدیدی از اندروید، سیستم عامل گوشی شما همزمان با اتصال به وای فای، آپدیت می‌شود.

بیشتر بخوانید: دلایل داغ شدن بیش از حد گوشی

  • دانلود برنامه بالا بردن ورژن گوشی اندروید

نرم‌افزارهای مختلفی وجود دارند که از آن‌ها می‌توانید به منظور آپدیت گوشی‌های اندرویدی برندهای مختلف استفاده کنید. البته به یاد داشته باشید استفاده از این برنامه‌ها کمی تخصصی است و به کارگیری آن توسط کاربران عادی توصیه نمی‌شود. یکی از بهترین برنامه برای ارتقای ورژن گوشی اندروید، اپلیکیشن Odin است. برای دانلود و استفاده از برنامه Odin برای آپدیت اندروید باید براساس مراحل زیر پیش بروید:

۱.در اولین قدم رام رسمی گوشی را از سایت‌های معتبر دانلود کنید و بعد آخرین نسخه برنامه Odin را روی کامپیوتر خود نصب کنید.

۲. گوشی خود را با کابل به کامپیوتر متصل نمایید و قابلیت Usb Debugging را در گوشی خود فعال نمایید.

۳. در این مرحله گوشی خود را به حالت fastboot برده و مراحل به‌روز رسانی اندروید را ادامه دهید.

  • به روز رسانی اندروید از طریق سایر سایت‌های قابل اعتماد

برای به‌روز رسانی اندروید گوشی خود می‌توانید به سایت‌های معتبری مراجعه کنید که آرشیوی از آپدیت اندروید را عرضه می‌کنند. برای دانلود آپدیت‌های موجود برای دستگاه خود در این سایت باید نام یا شماره مدل گوشی هوشمند خود را در آن جستجو کنید.

برای استفاده از این روش باید شماره مدل دستگاه خود را به دقت وارد کنید و آپدیت اندروید دانلود شده باید مربوط به شماره مدل گوشی شما باشد.

 

من زینب نثار هستم جامعه‌شناسی خوندم و خیلی تصادفی به دنیای تولید محتوا وارد شدم. حالا عاشق نوشتن هستم و از اینکه توی کارم هر روز چیز جدید یاد می‌گیرم لذت می‌برم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

جدول مقایسه