چگونه تبلت اندرویدی را بروزرسانی کنیم؟+آموزش به زبان ساده
سیستم عامل اندروید به صورت مداوم آپدیت شده، عملکرد و امنیت آن در نسخههای جدیدتر بهبود پیدا میکند و جذابیت رابط کاربری آن افزایش مییابد؛ در نتیجه کاربران ابزارهای اندرویدی از جمله تبلت ترجیح میدهند از آخرین آپدیتهای اندروید استفاده کنند. برای اینکه تبلتهای اندرویدی شما همیشه بهروز بمانند باید آخرین نسخه اندروید را دانلود و روی آنها نصب کنید.
بروزرسانی و آپدیت تبلت به آخرین ورژن، روشهای مختلفی دارد که ما در این مقاله، آنها را گام به گام آموزش میدهیم. با مطالعه این مطلب میتوانید آخرین نسخه اندروید را به راحتی روی تبلت خود نصب کنید. البته پیش از بروزرسانی مطمئن شوید تبلتتان فضای ذخیرهسافی کافی برای نصب و دانلود نسخه جدید دارد.
بروزرسانی دستی تبلتهای اندرویدی براساس نسخه
یکی از روشهای بروزرسانی تبلت، آپدیت دستی آن براساس نسخه اندروید است که ما در این بخش به آموزش آن میپردازیم. با روش بروزرسانی اندروید براساس نسخه میتوانید تبلتهای برندهای مختلف مانند سامسونگ، لنوو، ایسر و نکسوس را آپدیت کنید (البته این روش ممکن است کمی در گوشیهای مختلف متفاوت باشد).
-
آپدیت دستی اندروید نسخه Pie و جدیدتر
آپدیت تبلتهای اندرویدی نسخه Pie (ورژن نهم اندروید) و جدیدتر بسیار آسان میباشد و کافی است طبق مراحل زیر عمل کنید:
۱. ابتدا وارد تنظیمات تبلت خود شوید که به شکل چرخ دنده میباشد (در برخی از تبلتها قبل از اینکه وارد تنظیمات شوید باید به بخش اپلیکیشن بروید و بعد وارد تنظیمات شوید).
۲. حالا گزینه Software Update را انتخاب کنید.
۳. در آخر روی گزینه دانلود و نصب کلیک نمایید.
-
آپدیت دستی اندروید نسخه Nougat یا Oreo
نسخههای Nougat و Oreo، اندرویدهای ورژن نهم و هشتم این سیستم عامل هستند. برای آپدیت دستی تبلت اندرویدی در نسخه Nougat و Oreo باید طبق مراحل زیر پیش بروید:
۱. در اولین گام وارد تنظیمات تبلت شوید.
۲. در اینجا باید روی گزینه Software Update کلیک کنید.
۳. حالا گزینه Download Updates Manually را انتخاب نمایید.
-
آپدیت دستی اندروید نسخههای Marshmallow، Lollipop و KitKat
نسخههای Marshmallow، Lollipop و KitKat در واقع اندروید ورژنهای چهارم، پنجم و ششم هستند که برای آپدیت دستی آنها فقط کافی است طبق مراحل زیر عمل کنید:
۱. ابتدا وارد تنظیمات تبلت خود شوید (در برخی از تبلتها ابتدا باید اپلیکیشنها شوید و بعد تنظیمات را انتخاب کنید).
۲. منوی ظاهر شده را به سمت پایین اسکرول کنید و بعد گزینه Device را انتخاب نمایید.
۳. حالا باید روی گزینه Download Updates Manually کلیک کنید.
-
آپدیت دستی اندروید نسخه Jelly Bean
اندروید نسخه Jelly Bean، ورژن دهم این سیستم عامل است و برای بروزرسانی تبلت اندرویدی نسخه Jelly Bean باید طبق مراحل زیر عمل کنید:
۱. ابتدا به تنظیمات تبلت خود بروید.
۲. حالا صفحه باز شده را به سمت پایین اسکرول کنید و بعد گزینه Device را بفشارید.
۳. در ادامه گزینه Software Update را انتخاب کنید.
۴. نهایتا روی Update کلیک کنید.
آپدیت تبلت اندرویدی با روش روت
یکی دیگر از روشهای بروزرسانی تبلت اندرویدی، آپدیت این سیستم عامل با استفاده از روت کردن است. البته روت کردن، آخرین روش برای افرادی است که در بروزرسانی تبلت اندرویدی خود دچار مشکل شدهاند. برای آپدیت تبلت اندرویدی با روت کردن طبق دستورالعمل زیر پیش بروید:
۱. در بروزر دسکتاپ خود نرمافزار روت مناسبی را برای پی سی جستجو کنید که از تبلت اندرویدی شما پشتیبانی کند.
۲. حالا نرمافزار روتی را که پیدا کردهاید، دانلود و نصب نمایید. بعد از اینکه نرمافزار به صورت کامل اینستال شد، آن را اجرا کنید.
۳. در این مرحله تبلت خود را با یک کابل USB به پی سی متصل کنید.
۴. در ادامه نرمافزار به صورت خودکار، تبلت اندرویدی متصل شده را شناسایی میکند. اکنون بر روی دکمه Root کلیک کنید تا فرآیند روت شدن آغاز شود. برای موفقیت فرآیند روت شدن، دستورهایی را که روی صفحه ظاهر میشود، اجرا کنید.
۵. بعد از تمام شدن روت، تبلت را ریستارت کنید. بعد از ریستارت کردن تبلت، ورژن جدید اندروید روی آن اجرا میشود.
بروزرسانی خودکار تبلت اندرویدی
در کل تبلتهای اندرویدی طوری طراحی شدهاند که با اتصال به اینترنت وایفای به صورت خودکار بروزرسانی میشوند. پس علاوه بر بروزرسانی دستی تبلت اندروید، میتوانید آن را به گونهای تنظیم کنید که در صورت وجود آپدیت جدید به صورت خودکار بروزرسانی شوند و البته باید تبلت اندرویدی شما از نسخه بروز رسانی جدید پشتیبانی کند.
وقتی قابلیت بروزرسانی تبلت اندرویدی خود را فعال میکنید، دستگاهتان در صورت آپدیت جدید سیستم عامل به شما اعلام میکند بروزرسانی جدید را تکمیل کنید. در صورت تمایل نیز میتوانید به صورت موقت بروزرسانی خودکار را غیرفعال کنید تا در زمان دلخواه، تبلت اندرویدی خود را فعال کنید.
چرا تبلت اندرویدی آپدیت نمیشود؟
گاهی اوقات کاربران با مشکل آپدیت نشدن تبلت اندرویدی خود مواجه میشوند. آپدیت نشدن تبلت اندرویدی دلایل مختلفی دارد که رایجترین آنها عبارتند از:
- گاهی اوقات تبلت اندرویدی شما به دلیل نداشتن فضای ذخیرهسازی کافی آپدیت نمیشود. در این مواقع فقط کافی است کمی از فضای ذخیرهسازی روی تبلتتان را آزاد کنید.
- آپدیت نشدن تبلت اندرویدی میتواند ناشی از کم بودن شارژ باتری باشد و در نتیجه برای حل این مشکل فقط باید دستگاه خود را شارژ کنید.
- وصل نبودن به اینترنت میتواند یکی دیگر از دلایل آپدیت نشدن تبلت اندرویدی باشد.
- برخی اوقات تبلت شما بسیار قدیمی است و از نرمافزار نسخه جدید اندروید پشتیبانی نمیکند؛ متاسفانه در این صورت دیگر تبلت شما نمیتواند بروزرسانی شود.
بدون دیدگاه